С Kaufland Card винаги е време за купони! Kaufland празнува две

...
С Kaufland Card винаги е време за купони! Kaufland празнува две
Коментари Харесай

Kaufland празнува 2 години Kaufland Card с вълнуващи подаръци и изненади за своите клиенти

С Kaufland Card винаги е време за купони! Kaufland чества две години от основаването на своята лоялна стратегия Kaufland Card с доста дарове и изненади за своите клиенти. По случай празника водачът в ритейла дава страхотна опция на своите клиенти да завоюват един от 2000 ваучера по 200 лева, както и да се забавляват с нова функционалност в приложението, отключвайки разнообразни дневни изненади под формата на купони. Двете интензивности ще се проведат в интервала 13.05 – 02.06.2024 година

 

И DARA знае, че Kaufland Card е картата, която пести, давайки късмет на над 2 милиона клиенти да се възползват от многочислени партньорски отстъпки, игри с награди, седмични предложения и купони, с които извършването на покупки е още по-изгодно.

 

Дигитални купони:

Лоялната карта предлага всяка седмица над 30 цифрови купона, с които клиентите могат да спестят всеки месец над 100 лв. от месечния пазар. Трупането на точки при всяко извършване на покупки дава достъп до извънредни и персонализирани купони на всеки клиент. Те оферират богат избор от понижени артикули – от хранителни стоки  до разнообразни типове козметика, текстилни артикули или уреди за дома. 

 

2000 ваучера по 200 лв.

За да завоюват един от 2000 ваучера на стойност 200 лв., е належащо клиентите да създадат покупка на стойност най-малко 20 лв. в интервала 13.05-02.06 с Kaufland Card. След като клиентът направи транзакцията и сканира своята карта, може да задейства своя специфичен ваучър, наличен на първа позиция в приложението K-App под името „ Участвай за награди “. Купонът би трябвало да бъде задействан от клиента и да остане деен до привършване на играта.

 

Дневни изненади

По случай втория рожден ден на K-Card, в приложението има и нова функционалност – „ Изненада за деня “. Отново, в интервала 13.05-02.06, всеки собственик на цифрова или физическа карта, обвързвана към приложението, ще има опция да отваря всеки ден нов ваучър. Той ще бъде годен 3 дни от неговото продобиване. Клиентите ще могат да видят новата функционалност незабавно при влизане в приложението под име „ Купон - изненада “. 

 

Лидерът в съвременна търговия започва празника с над 450 топ предложения от 13-19 май единствено с Kaufland Card. Сред тях до 50% понижение на разнообразни хранителни артикули или перилни препарати и цифрови купони за още по-изгоден пазар. Повече информация има в седмичната онлайн листовка.  

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР